- Search Concole

Een voordelige woonhuisverzekering via DGA Den Haag

Voor een voordelige woonhuisverzekering, ook wel opstalverzekering genoemd, bent u bij DGA Financieel Adviseurs aan het juiste adres. Onze ervaren adviseurs zijn u graag van dienst, en samen met u zoeken wij de verzekering die het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Omdat DGA Den Haag volledig onafhankelijk werkt en niet gebonden is aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een objectief advies. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

U bent van harte welkom op ons kantoor in Den Haag. Of heeft u liever dat één van onze adviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak met u!

Veel klanten in Den Haag, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Stompwijk, Zoetermeer, Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Pijnacker, Delft en Wateringen hebben een voordelige woonverzekering via DGA Financieel Adviseurs afgesloten. Ook u zijn wij natuurlijk graag van dienst!

Wat is een woonhuisverzekering

Als u een eigen woning heeft is het wettelijk gezien niet verplicht om een woonhuisverzekering af te sluiten. Maar bij het afsluiten van een hypotheek zal de hypotheekverstrekker u normaal gesproken wel verplichten dat u een woonhuisverzekering moet afsluiten. De hypotheekverstrekker leent geld aan u en wil dit natuurlijk uiteindelijk wel terugontvangen, ook als uw huis onverhoopt zou afbranden.

Met een woonhuisverzekering of opstalverzekering kunt u alles wat aard- en nagelvast aan uw huis zit (niet verhuisbaar) verzekeren. U moet dan denken aan een dekking tegen schade ontstaan door bijvoorbeeld brand of inbraak. Daarnaast kunt u ook nog een glasverzekering afsluiten. Schade die ontstaat door bijvoorbeeld oorlog, aardbevingen of overstromingen is niet gedekt.

DGA Den Haag informeert u graag over de verschillende mogelijkheden en bekijkt welke woonhuisverzekering het beste bij u past. Daarbij kijken we niet alleen naar de prijs, maar ook naar de voorwaarden.

Een woonhuisverzekering via DGA: overzichtelijk en voordelig(er)

Door uw verschillende verzekeringen samen te voegen in één pakket, kunnen wij voor u in de regel een enorme besparing realiseren, want u krijgt van de betreffende maatschappij een korting die enorm kan oplopen. Door uw verzekeringen bij DGA Den Haag onder te brengen, heeft u bovendien alles overzichtelijk op een rij, en krijgt u de beste service! Mocht u bijvoorbeeld een verzekering moeten aanspreken, dan neemt u eenvoudig even contact met ons op en dan regelen wij voor u de hele verdere afhandeling!