- Search Concole

Een voordelige ongevallenverzekering via DGA Den Haag

Voor een voordelige ongevallenverzekering bent u bij DGA Financieel Adviseurs aan het juiste adres. Onze ervaren adviseurs zijn u graag van dienst, en samen met u zoeken wij de verzekering die het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Omdat DGA Den Haag volledig onafhankelijk werkt en niet gebonden is aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een objectief advies. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

U bent van harte welkom op ons kantoor in Den Haag. Of heeft u liever dat één van onze adviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak met u!

Veel klanten in Den Haag, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Stompwijk, Zoetermeer, Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Pijnacker, Delft en Wateringen hebben een voordelige ongevallenverzekering via DGA Financieel Adviseurs afgesloten. Ook u zijn wij natuurlijk graag van dienst!

Wat is een ongevallenverzekering

Een ongevallenverzekering keert een bedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval. En een ongeluk zit in een klein hoekje… Daarom is een ongevallenverzekering nooit weg.

Een ongevallenverzekering is een zogenaamde sommenverzekering. Er wordt bij letsel bij de verzekerde een vooraf vastgesteld bedrag uitgekeerd. Dit bedrag staat los van de werkelijke schade, er wordt een uitkering gedaan op basis van de voorwaarden. Ook is het een erg flexibele verzekering; de verzekerde bedragen kunnen eenvoudig aangepast worden.

DGA Den Haag informeert u graag over de verschillende mogelijkheden en bekijkt welke ongevallenverzekering het beste bij u past. Daarbij kijken we niet alleen naar de prijs, maar ook naar de voorwaarden.

Een ongevallenverzekering via DGA: overzichtelijk en voordelig(er)

Door uw verschillende verzekeringen samen te voegen tot één pakket, kunnen wij voor u in de regel een enorme besparing realiseren, want u kunt van de betreffende maatschappij een korting krijgen die flink kan oplopen. Door uw verzekeringen bij DGA Den Haag onder te brengen, heeft u bovendien alles overzichtelijk op een rij, en krijgt u ook de beste service! Mocht u bijvoorbeeld een verzekering moeten aanspreken, dan neemt u eenvoudig even contact met ons op en dan regelen wij voor u de hele verdere afhandeling!