- Search Concole

Goed en voordelig verzekerd via DGA Den Haag

Als u al uw verzekeringen bij elkaar optelt, dan komt u al snel aan een flink aantal. Of het nu gaat om uw huis,  inboedel, aansprakelijkheid of bijvoorbeeld uw auto: het moet gewoon goed verzekerd zijn. En niet alleen voordelig, maar ook tegen goede voorwaarden. Maar hoe weet u zeker dat al uw verzekeringen ook helemaal aan uw wensen en eisen voldoen? Heeft u geen overbodige of dubbele verzekeringen? En weet u zeker dat u niet onderverzekerd bent?

Via internet of een goed advies van DGA Den Haag?

U kunt natuurlijk via internet een verzekering afsluiten. Op vergelijkingssites kunt u verzekeringen op prijs vergelijken, u kunt daarna een keuze maken en de verzekering  direct afsluiten. Dat lijkt heel mooi, maar kan later voor teleurstellingen zorgen. Meestal worden slechts een beperkt aantal verzekeringen vergeleken en worden de voorwaarden, die minstens net zo belangrijk zijn, niet met elkaar vergeleken. Daar komt u dan pas achter op het moment dat u de verzekering nodig heeft. Dan pas blijken de voorwaarden net even anders te zijn dan u dacht en dat kan nare gevolgen hebben. Kent u de voorwaarden van uw verzekeringen?

Een goed advies!

Goedkoop is vaak duurkoop. Voorkom teleurstelling en laat u goed adviseren. Het vinden van de juiste verzekering is niet zo eenvoudig als het lijkt. Het aanbod van verzekeringen is groot en het vergelijken van de verschillende voorwaarden is vaak erg ingewikkeld. De ervaren adviseur van DGA Den Haag bekijkt samen met u welke verzekering het beste bij u past. Daarbij kijkt de adviseur niet alleen naar de maatschappij met de laagste premie, maar ook welke partij de meest gunstige voorwaarden heeft. Via DGA Den Haag bent u voordelig verzekerd met uitstekende voorwaarden.

Volledig onafhankelijk

Omdat DGA Den Haag volledig onafhankelijk werkt en niet gebonden is aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een objectief advies. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

DGA: overzichtelijk en voordelig(er) verzekeren

Vaak merken wij dat klanten onnodige verzekeringen hebben. In zo'n geval kunnen wij dan direct al een besparing voor u realiseren. Verder kunnen wij de verschillende verzekeringen vaak samenvoegen tot één pakket, waardoor u van de betreffende maatschappij een korting krijgt die enorm kan oplopen. Door uw verzekeringen bij DGA Den Haag onder te brengen, heeft u bovendien alles overzichtelijk op een rij en krijgt u de beste service. Mocht u bijvoorbeeld een verzekering moeten aanspreken, dan neemt u eenvoudig even contact met ons op en wij regelen dan voor u de hele verdere afhandeling!

U bent altijd van harte welkom op ons kantoor in Den Haag. Of wilt u liever dat één van onze verzekeringsadviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak met u!

Veel klanten in Den Haag, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Stompwijk, Zoetermeer, Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Pijnacker, Delft en Wateringen hebben  voordelige verzekeringen via DGA Financieel Adviseurs afgesloten. Ook u zijn wij natuurlijk graag van dienst!