- Search Concole

Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering via DGA Den Haag

Voor een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering bent u bij DGA Financieel Adviseurs aan het juiste adres. Onze ervaren adviseurs zijn u graag van dienst, en samen met u zoeken wij de verzekering die het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Omdat DGA Den Haag volledig onafhankelijk werkt en niet gebonden is aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een objectief advies. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

U bent van harte welkom op ons kantoor in Den Haag. Of heeft u liever dat één van onze adviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak met u!

Veel klanten in Den Haag, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Stompwijk, Zoetermeer, Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Pijnacker, Delft en Wateringen hebben een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering via DGA Financieel Adviseurs afgesloten. Ook u zijn wij natuurlijk graag van dienst!

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering  

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering zorgt voor vervangend inkomen bij arbeidsongeschiktheid. De uitkering van deze verzekering is meestal gebaseerd op een bepaald percentage van uw huidige inkomen.

DGA Den Haag informeert u graag over de verschillende mogelijkheden en bekijkt welke arbeidsongeschiktheidsverzekering het beste bij u past. Daarbij kijken we niet alleen naar de prijs, maar ook naar de voorwaarden.

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering via DGA: overzichtelijk en voordelig(er)

Door uw verschillende verzekeringen samen te voegen tot één pakket, kunnen wij voor u in de regel een enorme besparing realiseren, want u kunt van de betreffende maatschappij een korting krijgen die flink kan oplopen. Door uw verzekeringen bij DGA Den Haag onder te brengen, heeft u bovendien alles overzichtelijk op een rij, en krijgt u ook de beste service! Mocht u bijvoorbeeld een verzekering moeten aanspreken, dan neemt u eenvoudig even contact met ons op en dan regelen wij voor u de hele verdere afhandeling!