- Search Concole

Een voordelige hypotheek op maat via DGA Den Haag

Hypotheken zijn er in soorten en maten, en het aanbod van hypotheken is groot en onoverzichtelijk. Bovendien komen er regelmatig nieuwe varianten bij. Het vinden van de juiste hypotheek is dus niet zo eenvoudig, en het is geen wonder dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien.

Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke gebeurtenis en natuurlijk moet een hypotheek passen bij uw wensen en eisen. U gaat een langdurige financiële verplichting aan, waarbij u niet alleen nu, maar ook in de toekomst uw maandlasten moet kunnen blijven betalen. Ook als het u onverhoopt financieel wat minder voor de wind gaat. Ga niet over één nacht ijs en laat u goed begeleiden en adviseren door de adviseurs van DGA Den Haag!

Of u nu voor het eerst een huis koopt, of dat u extra geld nodig heeft voor bijvoorbeeld een verbouwing en de hypotheek tussentijds wilt verhogen, of wanneer de rentevaste periode van uw huidige hypotheek afloopt, of omdat er in uw persoonlijke situatie iets is veranderd waardoor een wijziging of aanpassing van uw hypotheek wenselijk is: we zijn u graag van dienst!

DGA: voor de scherpste hypotheekrentes en een goed advies

De erkend hypotheekadviseur van DGA Den Haag bekijkt samen met u welke hypotheek het beste bij uw persoonlijke situatie past. Daarbij bekijkt de adviseur niet alleen welke hypotheekverstrekker de laagste rente heeft, maar ook welke partij de meest gunstige voorwaarden biedt. Via DGA Den Haag krijgt u een voordelige hypotheek met uitstekende voorwaarden.

Omdat DGA Den Haag volledig onafhankelijk werkt en dus niet gebonden is aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een objectief advies. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

Als één van de grotere advies- en bemiddelingskantoren in Den Haag en omstreken hebben wij alle specialisten in huis om u, indien gewenst, te helpen bij uw contacten met een makelaar of de notaris, en bijvoorbeeld bij een taxatie of uw belastingaangifte.

LET OP: ook voor ondernemers! DGA regelt ook veel hypotheken voor (startende) ondernemers van eenmanszaken, vennoten van een v.o.f. en voor DGA’s van BV’s en NV’s.

U bent altijd van harte welkom op ons kantoor in Den Haag. Of wilt u liever dat één van onze adviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak met u!

Veel klanten in Den Haag, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Stompwijk, Zoetermeer, Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Pijnacker, Delft en Wateringen hebben een voordelige hypotheek via DGA Financieel Adviseurs afgesloten. We zijn ook u graag van dienst!

vanaf
3,49%

Lage hypotheekrente!

Variabele rente 3,70%
1 jaar rentevast4,17%
2 jaar rentevast4,17%
5 jaar rentevast3,49%
6 jaar rentevast4,21%
10 jaar rentevast4,10%
15 jaar rentevast4,27%
20 jaar rentevast4,22%
30 jaar rentevast4,27%

Betreft NHG tarief, peildatum