- Search Concole

Een voordelige lineaire hypotheek via DGA Den Haag

Ook voor een voordelige lineaire hypotheek bent u bij DGA Financieel Adviseurs aan het juiste adres. Samen met u zoeken wij de hypotheek die het beste bij uw persoonlijke situatie past. Onze ervaren adviseurs zijn u graag van dienst!

Omdat DGA Den Haag volledig onafhankelijk werkt en dus niet gebonden is aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een objectief advies. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

U bent altijd van harte welkom op ons kantoor in Den Haag. Of heeft u liever dat één van onze adviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak met u!

Veel klanten in Den Haag, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Stompwijk, Zoetermeer, Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Pijnacker, Delft en Wateringen hebben een voordelige lineaire hypotheek via DGA Financieel Adviseurs afgesloten. Ook u zijn wij natuurlijk graag van dienst!

De belangrijkste kenmerken van een lineaire hypotheek

Bij de lineaire hypotheek lost u gedurende de looptijd elke maand een vast bedrag af, waardoor de schuld en de rente (maar dan dus ook het  fiscale voordeel) steeds lager worden.

Lineaire hypotheek: betaal iedere maand minder!

Omdat u met een lineaire hypotheek iedere maand aflost, gaat u steeds minder rente betalen. Daardoor wordt uw belastingteruggave steeds lager.

Voor wie?

Een lineaire hypotheek is interessant voor mensen die zonder risico’s willen aflossen en snel van hun woonlasten af willen. Het is erg geschikt voor mensen die in de toekomst naar verwachting een lager salaris zullen hebben. Bijvoorbeeld mensen die eerder willen stoppen met werken, of minder willen gaan werken.

Voordelen lineaire hypotheek

  • U lost van begin af aan maandelijks een stuk van de schuld af
  • De hypotheeklasten nemen iedere maand iets af
  • U betaalt in totaal minder rente dan bij andere hypotheekvormen

De nadelen

  • De lasten zijn aan het begin relatief hoog
  • In de loop van de jaren neemt het belastingvoordeel af