- Search Concole

Een voordelige opstalverzekering via DGA Den Haag

Voor een voordelige opstalverzekering, ook wel woonhuisverzekering genoemd, bent u bij DGA Financieel Adviseurs aan het juiste adres. Onze ervaren adviseurs zijn u graag van dienst, en samen met u zoeken wij de verzekering die het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Omdat DGA Den Haag volledig onafhankelijk werkt en niet gebonden is aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een objectief advies. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

U bent van harte welkom op ons kantoor in Den Haag. Of heeft u liever dat één van onze adviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag eenafspraak met u!

Veel klanten in Den Haag, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Stompwijk, Zoetermeer, Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Pijnacker, Delft en Wateringen hebben een voordelige opstalverzekering via DGA Financieel Adviseurs afgesloten. Ook u zijn wij natuurlijk graag van dienst!

Wat is een opstalverzekering

Als u een eigen woning heeft is het wettelijk gezien niet verplicht om een opstalverzekering af te sluiten. Maar bij het afsluiten van een hypotheek mag de hypotheekverstrekker wel verplichten dat u een opstalverzekering moet afsluiten. De hypotheekverstrekker leent u geld en wil dit natuurlijk wel terug als uw huis bijvoorbeeld zou afbranden.

Met een opstalverzekering of woonhuisverzekering kunt u alles wat aard- en nagelvast aan uw huis zit (niet verhuisbaar) verzekeren. U moet dan denken aan een dekking tegen schade ontstaan door bijvoorbeeld brand of inbraak. Ook kunt u een glasverzekering afsluiten. Schade die ontstaat door bijvoorbeeld oorlog, aardbevingen of overstromingen is niet gedekt.

DGA Den Haag informeert u graag over de verschillende mogelijkheden en bekijkt welke opstalverzekering het beste bij u past. Daarbij kijken we niet alleen naar de prijs, maar ook naar de voorwaarden.

Een opstalverzekering via DGA: overzichtelijk en voordelig(er)

Door uw verschillende verzekeringen samen te voegen tot één pakket, kunnen wij voor u in de regel een enorme besparing realiseren, want u kunt van de betreffende maatschappij een korting krijgen die flink kan oplopen. Door uw verzekeringen bij DGA Den Haag onder te brengen, heeft u bovendien alles overzichtelijk op een rij, en krijgt u ook de beste service! Mocht u bijvoorbeeld een verzekering moeten aanspreken, dan neemt u eenvoudig even contact met ons op en dan regelen wij voor u de hele verdere afhandeling!