- Search Concole

Voor voldoende financiële ruimte tijdens uw pensioen: DGA Den Haag

Weet u wat uw financiële ruimte is wanneer u met pensioen gaat? Veel mensen denken dat hun pensioenuitkering goed geregeld is, omdat ze een pensioenregeling hebben via hun werkgever. In de praktijk blijkt dat de hoogte van het bedrag vaak erg tegenvalt!

Om een volwaardig pensioen op te kunnen bouwen moet u zo'n 35 tot 40 jaar deelnemen in een pensioenregeling. Voor veel werknemers blijkt dat niet haalbaar te zijn. Bovendien zijn veel pensioenregelingen sterk versoberd en wordt er steeds meer gekort op de sociale voorzieningen.

Voorkom teleurstellingen en laat u goed informeren over uw pensioen.

Samen met u bekijken onze ervaren adviseurs graag of uw pensioen wel goed geregeld is. Mocht uw pensioen naar verwachting te laag uitvallen, dan kunnen zij u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden van een aanvullend pensioen.

Omdat DGA Den Haag volledig onafhankelijk werkt en niet gebonden is aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een objectief advies. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

U bent altijd van harte welkom op ons kantoor in Den Haag. Of wilt u liever dat één van onze pensioenadviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak met u!

Veel klanten in Den Haag, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Stompwijk, Zoetermeer, Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Pijnacker, Delft en Wateringen hebben een goed pensioen  via DGA Financieel Adviseurs afgesloten. We zijn ook u graag van dienst!

Is uw pensioen goed geregeld?

De pensioenspecialist van DGA zoekt het graag voor u uit!

Klik hier voor een goed pensioen