- Search Concole

Voordelige verzekeringen voor Zelfstandige zonder personeel (ZZP): DGA Financieel Adviseurs Den Haag

Bent u een zelfstandige zonder personeel? Via DGA Financieel adviseurs Den Haag kunt u als ZZP'er een speciaal op uw beroepsgroep afgestemd verzekeringspakket afsluiten. Daarmee heeft u al uw verzekeringen overzichtelijk in één pakket en tegen uitstekende voorwaarden. Bovendien is het ook nog eens heel voordelig!

Als ZZP'er heeft u geen zin in gedoe: gewoon goed verzekerd.

U wilt met uw werk bezig zijn en mocht er onverhoopt toch wat gebeuren, dan wilt u dat alles soepel door uw tussenpersoon wordt afgehandeld. Een van de ervaren adviseurs van DGA maakt samen met u een analyse van de risico's die u mogelijk loopt. Pas als u dat weet, kunt u een goede afweging maken. Wilt u zich verzekeren of juist niet? Als ZZP'er zit u niet te wachten op overbodige verzekeringen. Aan de hand van de gemaakte inventarisatie geeft onze adviseur u een helder en duidelijk advies.

Alles tot in de puntjes voor u als ZZP'er geregeld.

Als alles duidelijk is, dan kan de adviseur de besproken verzekeringen voor u in orde maken. U weet dan precies waar u aan toe bent. Bovendien blijft het daar niet bij! Omdat u als zelfstandige zonder personeel steeds in beweging bent, maken we op regelmatige basis een inventarisatie om te bekijken of de bestaande verzekeringen nog wenselijk zijn.  Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen we de verzekering voor u opzeggen of aanpassen. Zo weet u zeker dat u niet alleen nu, maar ook later, goed verzekerd bent.  Bij schade zal DGA Den Haag alles snel en zonder gedoe voor u afhandelen.

Verzekeringen voor zelfstandigen zonder personeel (ZZP)? DGA Financieel Adviseurs Den Haag!

U bent altijd van harte welkom op ons kantoor in Den Haag. Of wilt u liever dat één van onze verzekerings adviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak met u!

Veel ZZP'ers in Den Haag, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Stompwijk, Zoetermeer, Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Pijnacker, Delft en Wateringen hebben  voordelige verzekeringen via DGA Financieel Adviseurs afgesloten. Ook u zijn wij natuurlijk graag van dienst!