- Search Concole

Al uw zakelijke verzekeringen goed en voordelig regelen? DGA Financieel Adviseurs Den Haag!

U wilt als ondernemer natuurlijk niet betalen voor overbodige verzekeringen. Daarom begint verzekeren via DGA altijd met een gedegen risicoanalyse. In deze analyse bekijken we samen met u  wat er mogelijk aan schade  zou kunnen ontstaan en wat het effect daarvan is op de continuïteit van uw bedrijf. Het onderkennen van deze risico’s is van groot belang. Pas als u dat weet, kunt u beslissen hoe u met het risico om wilt gaan. Kiest u voor preventie, eigen risico of verzekeren?

Bedrijfsverzekering? Laat u goed adviseren en beperk uw risico!

Een kleine schade kan grote gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering. Want een ongeluk zit in een klein hoekje. Stel dat u aansprakelijk wordt gesteld voor schade aan derden? Of, nog erger, wat als u uw bedrijf tijdelijk moet sluiten? U heeft dan geen omzet, maar de kosten lopen wel door!

DGA: uw specialist  in zakelijke verzekeringen

Samen met u maakt de ervaren adviseur van DGA een gedegen inventarisatie van de mogelijke risico’s. Wij adviseren u over de vraag of u de risico’s zelf kunt dragen of dat u ze beter kunt afdekken met een verzekering. Indien gewenst maken we alles voor u in orde en weet u zeker dat alles tot in de puntjes voor u is geregeld. Maar het blijft niet bij een eenmalige inventarisatie. Uw bedrijf is altijd in beweging en zaken kunnen veranderen. Daarom controleren wij op ook daarna op regelmatige basis of al uw bedrijfsverzekeringen nog aansluiten bij de risico’s.

Een goed advies voor al uw bedrijfsverzekeringen

Goedkoop is vaak duurkoop. Voorkom teleurstelling en laat u goed adviseren. Het vinden van de juiste verzekering is niet zo eenvoudig als het lijkt. Het aanbod van bedrijfsverzekeringen is groot en het vergelijken van de verschillende voorwaarden is vaak erg ingewikkeld. De ervaren verzekeringsadviseur van DGA Den Haag bekijkt samen met u welke verzekering het beste bij u past. Daarbij kijkt de adviseur niet alleen naar de maatschappij met de laagste premie, maar ook welke partij de meest gunstige voorwaarden heeft. Via DGA Den Haag bent u voordelig verzekerd met uitstekende voorwaarden.

DGA werkt volledig onafhankelijk

Omdat DGA Den Haag volledig onafhankelijk werkt en niet gebonden is aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een objectief advies. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

U bent altijd van harte welkom op ons kantoor in Den Haag. Of wilt u liever dat één van onze verzekerings adviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak met u!

Veel bedrijven in Den Haag, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Stompwijk, Zoetermeer, Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Pijnacker, Delft en Wateringen hebben  voordelige verzekeringen via DGA Financieel Adviseurs afgesloten. Ook u zijn wij natuurlijk graag van dienst!