- Search Concole

DGA Pensioen voor directeur-grootaandeelhouders

Bent u directeur-grootaandeelhouder (DGA) en zoekt u een pensioen dat bij uw persoonlijke situatie past? Via DGA krijgt u een pensioen op maat! Op basis van uw eigen wensen en mogelijkheden richt onze ervaren pensioenadviseur u oudedagsvoorziening helemaal voor u in. Daarbij kunnen we tegelijkertijd een aantal risico's voor u opvangen.

U kunt uw pensioenopbouw op een aantal manieren regelen. Doet u het in eigen beheer of juist niet? Deze keuze hangt onder andere af van de fiscale regelgeving. Wilt dat uw pensioen is beschermd bij een onverhoopt faillissement? Wilt u de zekerheid van een gegarandeerd eindkapitaal? Of wilt u een goede nabestaandendekking voor uw partner en kinderen inbouwen? Of wilt u arbeidsongeschiktheid meeverzekeren? Onze ervaren pensioenspecialist kent alle regels en mogelijkheden en kan u op basis van uw pensioenwensen een goed advies geven.

De voordelen van een DGA Pensioen via DGA Financieel Adviseurs

  • Ervaren DGA pensioenadviseur
  • DGA volledig onafhankelijk
  • Samenwerking met de belangrijkste pensioenverzekeraars, waaronder Zwitserleven
  • Indien gewenst arbeidsongeschiktheid eenvoudig mee te verzekeren

DGA: voor een volledig onafhankelijk pensioenadvies

DGA Financieel Adviseurs  werkt  volledig onafhankelijk en is niet gebonden aan enige bank of verzekeringsmaatschappij. Daardoor bent u bij DGA valtijd verzekerd van een onafhankelijk pensioen advies. Wij werken samen met een groot aantal pensioenverzekeraars, waaronder bijvoorbeeld Zwitserleven. Hierdoor kunt u als directeur-grootaandeelhouder (DGA) een pensioen vinden dat het beste bij u persoonlijke situatie past en aan uw wensen voldoet. Bovendien kan DGA u, als één van de grotere advies- en bemiddelingskantoren in Den Haag en omstreken,  tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

Maak een vrijblijvende afspraak voor uw DGA Pensioen

U bent altijd van harte welkom op ons kantoor in Den Haag. Of wilt u liever dat één van onze pensioen adviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak met u!

Veel directeur-grootaandeelhouders (DGA's) in Den Haag, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Stompwijk, Zoetermeer, Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Pijnacker, Delft en Wateringen hebben een DGA Pensioen via DGA Financieel Adviseurs afgesloten. We zijn ook u graag van dienst!