- Search Concole

Pakketkorting op zakelijke verzekeringen via DGA Den Haag: voordelig en overzichtelijk!

Als u de verzekeringen voor uw bedrijf door DGA Financieel Adviseurs Den Haag laat samenvoegen tot één pakket, dan kunt u van de betreffende maatschappij een korting ontvangen die flink kan oplopen. Daarnaast merken wij dat veel bedrijven onnodige verzekeringen hebben. Ook daar kunnen wij dan direct een flinke besparing voor u realiseren.

Pakketkorting op uw bedrijfsverzekeringen

Door uw bedrijfsverzekeringen bij DGA Den Haag onder te brengen, heeft u bovendien alles overzichtelijk op een rij, en krijgt u de beste service! Mocht u bijvoorbeeld een verzekering moeten aanspreken, dan neemt u eenvoudig even contact met ons op en dan regelen wij voor u de hele verdere afhandeling!

Wilt u ook een pakketkorting op de verzekeringen voor uw bedrijf?

U bent altijd van harte welkom op ons kantoor in Den Haag. Of wilt u liever dat één van onze adviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak met u!

Veel bedrijven in Den Haag, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Stompwijk, Zoetermeer, Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Pijnacker, Delft en Wateringen hebben hun bedrijfsverzekeringen al met een pakketkorting via DGA Financieel Adviseurs afgesloten en besparen nu veel geld. We zijn ook u graag van dienst.