- Search Concole

Verzekeringen voor de Vereniging van Eigenaren (VvE)? DGA Financieel Adviseurs Den Haag

Is uw Vereniging van Eigenaren op zoek naar een voordelige verzekering? DGA Financieel Adviseurs Den Haag is gespecialiseerd in verzekeringen voor VvE's. Niet voor niets hebben wij vele Verenigingen van Eigenaren als klant. DGA kent de mogelijkheden als geen ander en zorgt voor  verzekeringen tegen uitstekende voorwaarden en een voordelige premie. Dat is wel zo geruststellend!

Heldere en overzichtelijke verzekeringen voor uw Vereniging van Eigenaren

De ervaren verzekeringsadviseur van DGA bekijkt samen met u welke verzekeringen het beste bij uw VvE passen. U krijgt op basis van een uitvoerige inventarisatie een helder en overzichtelijk advies, waardoor u en uw vereniging achteraf niet voor nare verrassingen komen te staan. Maar het blijft niet bij een eenmalige inventarisatie. Er kunnen natuurlijk altijd wijzigingen plaatsvinden, waardoor het aanpassen van de verzekering wenselijk is. Daarom controleren wij op ook daarna op regelmatige basis of uw verzekeringen nog passend zijn bij de laatste situatie.  

Een goed verzekeringsadvies van DGA voor uw Vereniging van Eigenaren

De ervaren verzekeringsadviseur van DGA Den Haag bekijkt samen met u welke verzekering het beste bij uw VvE past. Daarbij kijkt de adviseur niet alleen naar de maatschappij met de laagste premie, maar ook welke partij de meest gunstige voorwaarden heeft. Via DGA Den Haag bent u voordelig verzekerd met uitstekende voorwaarden.  

DGA werkt volledig onafhankelijk

Omdat DGA Den Haag volledig onafhankelijk werkt en niet gebonden is aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een objectief advies. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

U bent altijd van harte welkom op ons kantoor in Den Haag. Of wilt u liever dat één van onze verzekerings adviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak met u!

Veel Verenigingen van Eigenaren in Den Haag en (ver) daar buiten hebben uitstekende en voordelige verzekeringen via DGA Financieel Adviseurs afgesloten. Ook u zijn wij natuurlijk graag van dienst!