- Search Concole

Help uw werknemers verder met een pensioen via DGA Den Haag

Veel werknemers ervaren een pensioenregeling als één van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden. DGA Financieel Adviseurs Den Haag helpt u om daar op een ondernemende manier op in te spelen.

Een pensioen voor uw werknemers via DGA Den Haag: goed geregeld!

Wilt u uw personeel een uitstekende pensioenvoorziening bieden? De pensioen adviseurs van DGA zijn zeer ervaren en weten daardoor precies welke mogelijkheden er precies zijn. Samen met u maakt een van onze adviseurs een inventarisatie van de mogelijkheden en uw wensen. Daarna krijgt u een helder advies en weet u wat de beste oplossing is.  

Een transparant pensioen voor uw personeel en betaalbaar voor u als ondernemer

Een pensioen voor uw personeel moet transparant zijn, helderheid over de pensioenopbouw, risicodekking en kosten. Bovendien wilt u als ondernemer niet teveel betalen en moet het rendabel zijn voor uw mensen.  DGA Den Haag helpt u graag verder, of u nu één of vijfhonderd medewerkers heeft!

Bij DGA Den Haag krijgt u een objectief advies over een pensioen voor uw werknemers

Omdat DGA Den Haag volledig onafhankelijk werkt en niet gebonden is aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een objectief advies. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

U bent altijd van harte welkom op ons kantoor in Den Haag. Of wilt u liever dat één van onze verzekerings adviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak met u!

Veel ondernemers in Den Haag, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Stompwijk, Zoetermeer, Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Pijnacker, Delft en Wateringen hebben  een  goed pensioen  voor hun werknemers via DGA Financieel Adviseurs afgesloten. We zijn ook u graag van dienst!