- Search Concole

Personeelsverzekeringen voor uw werknemers

Ook voor al uw personeelsverzekeringen bent u als ondernemer bij DGA Financieel Adviseurs Den Haag aan het juiste adres. Er is veel mogelijk. Voor u als werkgever is het een fantastisch instrument om uw mensen te binden en te laten zien dat ze belangrijk voor u zijn. Wilt u, als aanvulling op de arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een personeelspensioen voor uw medewerkers? Of wilt u uw personeel een collectieve verzekering met korting kunnen aanbieden? DGA Den Haag heeft  alle specialisten in huis om u verder te helpen. Onze ervaren adviseurs weten precies welke mogelijkheden er zijn.

Personeelsverzekeringen via DGA Den Haag: een goede keuze!

De verzekeringsadviseur maakt samen met u een inventarisatie van uw wensen en bekijkt welke producten in aanmerking komen. De adviseur van DGA Den Haag kijkt daarbij niet alleen naar het product met de laagste prijs, maar ook naar de voorwaarden. Daarna krijgt u een duidelijk advies en weet u wat de beste oplossing is voor u en uw bedrijf.

Om uw een idee te geven van mogelijke personeelsverzekeringen via DGA, een paar voorbeelden:

  • Personeelspensioen
  • Verzuimverzekering
  • Wia-verzekeringen
  • Collectieve ongevallenverzekering
  • Collectieve ziektekosten verzekering

Wilt u weten welke personeelsverzekeringen het beste bij u en uw bedrijf passen?

Omdat DGA Den Haag volledig onafhankelijk werkt  en aanstellingen heeft bij meer dan zestig verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en banken, kunnen wij alle mogelijkheden objectief voor u vergelijken. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

U bent altijd van harte welkom op ons kantoor in Den Haag. Of wilt u liever dat één van onze adviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak met u!

Veel bedrijven in Den Haag, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Stompwijk, Zoetermeer, Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Pijnacker, Delft en Wateringen hebben voordelige personeelsverzekeringen via DGA Financieel Adviseurs afgesloten. Ook u zijn wij natuurlijk graag van dienst.