- Search Concole

Verzekeringen en pensioen op maat voor u als ondernemer: DGA Financieel Adviseurs Den Haag

Heeft u als ondernemer ook uw eigen zaken, zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekering en uw pensioen, goed geregeld?  Zorg dat u kunt blijven ondernemen, zowel zakelijk als privé!

Als zelfstandig ondernemer wilt u dat uw eigen verzekeringen ook goed geregeld zijn!

Als zelfstandig ondernemer loopt u meer financiële risico’s dan iemand die in loondienst werkt. DGA is al jaren een begrip als het gaat om financiële diensten voor zelfstandig ondernemers. De ervaren adviseur van DGA Den Haag brengt samen met u de risico’s in kaart  en geeft u een passend advies.

Zorg dat u als ondernemer goed verzekerd bent: een ongeluk zit in een klein hoekje

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Stel dat u ziek wordt of arbeidsongeschikt? Of u wordt als ondernemer aansprakelijk gesteld voor schade aan derden? En stel dat u daardoor uw bedrijf  (tijdelijk) moet sluiten? Met een op maat gesneden verzekering kunt u zich tegen dit soort risico's verzekeren, waardoor de voortgang van uw onderneming niet in gevaar komt.  

U wilt ook kunnen ondernemen als u stopt met werken

Als zelfstandig ondernemer moet u zelf voor uw pensioenvoorziening zorgen. Heeft u dat nu goed geregeld? Wellicht wilt u eerder stoppen met werken of heeft u andere wensen. Er is heel veel mogelijk. Onze ervaren pensioen adviseurs vertellen u graag welke mogelijkheden er zijn en geven u een duidelijk advies over de oplossing die het beste bij u past.  

DGA Den Haag: verzekeringen en pensioen op maat voor ondernemers

U bent altijd van harte welkom op ons kantoor in Den Haag. Of wilt u liever dat één van onze verzekerings adviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak met u!

Veel ondernemers in Den Haag, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Stompwijk, Zoetermeer, Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Pijnacker, Delft en Wateringen hebben  hun verzekeringen en pensioen via DGA Financieel Adviseurs afgesloten. Ook u zijn wij natuurlijk graag van dienst!