Klantenservice 070 355 66 48

Aansprakelijkheidsverzekering voor Vereniging van Eigenaars

Heeft uw VvE alle verplichte verzekeringen?

Voor uw VvE is een opstalverzekering verplicht. Met een opstalverzekering verzekert u schade aan uw appartementsgebouw. Bijvoorbeeld schade die ontstaat door een storm, wanneer u een lekkage heeft of brand door kortsluiting. Ook bij een inbraak is de schade verzekerd als het gebouw is opengebroken.

 

Naast een opstalverzekering is vanaf een MR 1983 (modelsplitsingsreglement 1983) een aansprakelijkheidsverzekering verplicht. Deze verzekering dekt bijvoorbeeld schade aan een auto als een stuk dakbedekking naar beneden valt. Of een bezoeker die in de hal van een appartementsgebouw struikelt over een obstakel dat niet goed te zien was. Hij breekt zijn been en stelt de VvE aansprakelijk voor de schade. De schade die direct met het gebroken ben te maken hebben is nog te overzien. Maar wat als die bezoeker een zelfstandig ondernemer is en door zijn gebroken been een tijdje niet kan werken? Als hij daardoor inkomen misloopt zal de vervolgschade en dus de claim veel hoger zijn.

 

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zonder een passende aansprakelijkheidsverzekering kan één schadegeval de VvE en elke appartementseigenaar afzonderlijk heel veel geld kosten. Zorg dus voor een goede aansprakelijkheidsverzekering waarbij niet alleen schade aan personen en zaken verzekerd zijn, maar ook eventuele gevolgschade.

 

Voor een voordelige aansprakelijkheidsverzekering bent u bij DGA Financieel Adviseurs aan het juiste adres. Onze ervaren adviseurs zijn u graag van dienst, en samen met u zoeken wij de verzekering die het beste bij u past. Daarbij kijken we niet alleen naar de prijs, maar ook naar de voorwaarden.

 

Omdat DGA Den Haag volledig onafhankelijk werkt en niet gebonden is aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een objectief advies. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

 

U bent van harte welkom op ons kantoor in Den Haag, bel 070- 355 66 48 voor het maken van een afspraak. Wilt u direct een offerte voor een goede en voordelige aansprakelijkheidsverzekering? Vul dan het aanvraagformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aanvraag met u door te nemen.