Klantenservice 070 355 66 48

DGA Financieel Adviseurs Den Haag: specialist in hypotheken voor ondernemers

Als u als ondernemer wel eens een hypotheek heeft afgesloten, dan weet u waarschijnlijk als geen ander dat het lastig is om een adviseur te vinden die over voldoende expertise beschikt om u  een passende hypotheekoplossing aan te bieden. Vaak heeft u al diverse afwijzingen gekregen, voordat u bij een adviseur kwam die het wel voor u in orde heeft gemaakt. Bent u ondernemer en op zoek naar een voordelige hypotheek met uitstekende voorwaarden? Zoek dan niet verder, DGA Financieel Adviseurs Den Haag is u graag van dienst!

 

Hypotheek voor ondernemers: een vak apart

DGA Financieel Adviseurs heeft al vele ondernemers kunnen helpen bij het afsluiten van hun hypotheek. En dat is niet zomaar, want de erkend hypotheek adviseurs van DGA Den Haag beschikken wel over de benodigde kennis. Een hypotheek voor ondernemers is vaak maatwerk. Onze hypotheek adviseurs hebben verstand van de zakelijke markt en kunnen uw bedrijfsgegevens op de juiste wijze interpreteren. Of u nu een (startende) ondernemer van een eenmanszaak, een vennoot van een v.o.f. of een DGA van een BV of NV bent, DGA beschikt over de specialisten om u verder te helpen.

 

U wilt als ondernemer toch een onafhankelijk hypotheek advies?

DGA Financieel Adviseurs  werkt  volledig onafhankelijk en is niet gebonden aan enige bank of verzekeringsmaatschappij. Daardoor bent u bij DGA altijd verzekerd van een onafhankelijk hypotheek advies. Wij werken samen met vrijwel de meeste hypotheekverstrekkers, van groot tot klein. Via  DGA kunt u dus ook een hypotheek afsluiten bij bijvoorbeeld een kleinere (flexibele) maatschappij die over speciaal op maat gemaakte hypotheekvormen beschikt. Hierdoor kunt u als ondernemer een hypotheek vinden die het beste bij u persoonlijke situatie past en aan uw wensen voldoet. Bovendien kan DGA u, als één van de grotere advies- en bemiddelingskantoren in Den Haag en omstreken,  tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

 

U bent altijd van harte welkom op ons kantoor in Den Haag. Of wilt u liever dat één van onze hypotheek adviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak met u!

 

Veel ondernemers in Den Haag, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Stompwijk, Zoetermeer, Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Pijnacker, Delft en Wateringen hebben een voordelige hypotheek via DGA Financieel Adviseurs afgesloten. We zijn ook u graag van dienst!

 

Kosten Koper Deal

Bespaar ook veel geld met de Kosten Koper Deal van DGA*

Alle notaris- en taxatiekosten voor slechts: 

€ 1.495,-

 *vraag naar de voorwaarden

3,34%

Lage hypotheekrente!

  • 3,55%
  • 4,06%
  • 3,98%
  • 3,34%
  • 3,47%
  • 3,58%
  • 3,84%
  • 3,83%
  • 3,93%
Betreft NHG tarief, peildatum 1 maart 2024