Snel een goede en voordelige reisverzekering aanvragen

Gaat u binnenkort met vakantie en heeft u nog geen reisverzekering afgesloten? Vraag dan snel een goede en voordelige reisverzekering via DGA aan. Een ongeluk zit in een klein hoekje en mocht er tijdens uw vakantie iets gebeuren, dan wilt u zich geen zorgen maken over de kosten. Met een reisverzekering via DGA weet u dat u goed en voordelig bent verzekerd en kunt u zorgeloos van uw vakantie genieten.  


Vul onderstaande aanvraagformulier in en klik op verzenden. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op en zorgen wij voor de reisverzekering die het beste bij u past. Wij wensen u alvast een fijne vakantie!

 

CAPTCHA image
Vul bovenstaande code in
*Verplicht veld

Met verzending van het door u ingevulde formulier gaat u ermee akkoord dat wij of één van de met ons samenwerkende partners telefonisch contact met u opnemen om uw wensen en mogelijkheden in het kader van de aanvraag te bespreken.

Wij administreren uw gegevens voor aanvraag, relatiebeheer, en preventie, en om u te informeren over producten en diensten. Indien u geen prijs stelt op deze informatie, dan kunt u dit melden bij onze klantenservice: Antwoordnummer 84365, 2508 WB  Den Haag. De registratie is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens in Den Haag.

DGA Financieel Adviseurs b.v.

Kranenburgweg 94    
2583 EN Den Haag

Postbus 82059
2508 EB Den Haag

Telefoon: 070 - 355 66 48
E-mail: info@dga.nl

K.v.K. nummer: 27165775

DGA Financieel Adviseurs is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer: 12002612.

Onze openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur. 

Afspraken buiten kantooruren zijn uiteraard mogelijk.


Grotere kaart weergeven