Klantenservice 070 355 66 48

Enter Title

Uw inkomen verzekerd: een geruststellend idee

 

U heeft een leuke baan en een vast inkomen. En dan valt door een ongeluk, ziekte of verlies van uw baan opeens een deel van uw inkomen weg. Hoe moet het dan met uw huishouden?

 

Veilig en voordelig

Een ongeluk zit in een klein hoekje. U heeft een leuke baan, bent gezond en heeft een mooi leven. En dan valt door bijvoorbeeld een ongeluk, ziekte of verlies van uw baan opeens een deel van uw inkomen weg. Hoe moet het dan met uw huishouden? Woonlasten, energiekosten, kredieten, verzekeringen; de vaste lasten lopen gewoon door, terwijl uw inkomen (flink) lager is. Met een voordelige verzekering tegen de gevolgen van arbeidsongeschiktheid en/of werkloosheid via DGA kunt u uw inkomen verzekeren. Dan heeft u de tijd om goed te herstellen of een andere baan te zoeken. En dat is wel zo’n geruststellend idee!

 

Een voordelige arbeidsongeschiktheids- en/of werkloosheidsverzekering via De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA)

Voor een voordelige arbeidsongeschiktheids- en/of werkloosheidsverzekering bent u bij DGA aan het juiste adres. Onze ervaren adviseurs zijn u graag van dienst, en samen met u zoeken wij de verzekering die het beste bij uw persoonlijke situatie past.

 

Omdat DGA volledig onafhankelijk werkt en niet gebonden is aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een objectief advies. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

 

Veel klanten hebben al een voordelige arbeidsongeschiktheids- en/of werkloosheidsverzekering via DGA afgesloten. Ook u zijn wij natuurlijk graag van dienst!