Klantenservice 070 355 66 48

Enter Title

Huizenbezitters kunnen gemiddeld € 1300 per jaar verdienen met oversluiten hypotheek

 

De hypotheekrente is momenteel laag, historisch laag. Ondanks de boete bij oversluiten is het voor een op de vijf mensen voordeling om over te stappen en daarom stapten het eerste kwartaal van dit jaar 80 procent meer mensen over dan in het eerste kwartaal vorig jaar.

Het oversluiten van een hypotheek moet u eigenlijk zien als het vroegtijdig aflossen van de hypotheek. U gaat een andere hypotheek aan en met de ‘opbrengst’ van deze nieuwe hypotheek wordt de oude hypotheek afgelost.

Boete


Wanneer een hypotheek voor het einde van de rentevaste periode overgesloten wordt, rekent de bank een oversluitboete die je overigens wel aftrekbaar is. De berekening van de boete is vastgesteld in de hypotheekovereenkomst en kan per situatie verschillen. Aangezien de rentelasten omlaag gaan is de oversluitboete binnen afzienbare tijd terugverdiend en gaat u direct besparen. En, belangrijker nog, die nieuwe rente staat weer voor lange tijd vast. U bent dus langer verzekerd van lagere maandlasten.

De moeite waard

Het oversluiten van je hypotheek is door de lage hypotheekrente zeer aantrekkelijk. Met de laagste hypotheekrente ooit kun u uzelf de zekerheid geven van lage lasten op korte termijn én in de toekomst. Weten of het mogelijk is? U bent altijd van harte welkom op ons kantoor in Den Haag. Of wilt u liever dat één van de adviseurs bij u langskomt? Maak dan snel een afspraak met een van de ervaren hypotheekadviseurs van DGA Den Haag!

 

Autoverzekering nodig?