Klantenservice 070 355 66 48
  • Meer dan 20 jaar zelfverzekerd

    Meer dan 20 jaar zelfverzekerd

Persoonlijke lening: veilig lenen met een vaste lage rente

Met een persoonlijke lening leent u een bedrag tegen een vaste lage rente en een vaste looptijd. En dat is wel zo veilig, want daardoor weet u precies waar u aan toe bent. U betaalt gedurende de vaste looptijd maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing. Het is een wat minder flexibele leenvorm, omdat u tussentijds geen geld kunt opnemen en boetevrij (extra) aflossen is niet altijd mogelijk.

 

Een persoonlijke lening via DGA Den Haag

U spreekt een kredietbedrag, vaste looptijd en maandtermijn af. Daarna weet u zeker dat hieraan gedurende de looptijd niets meer veranderd. Mocht de marktrente gedurende de looptijd stijgen, dan merkt u daar niets van. U blijft altijd de afgesproken rente betalen. Hierdoor weet u ook precies op welk moment u de lening helemaal heeft afgelost.

 

De voordelen van een persoonlijke lening 

  • De looptijd en rente staan vast.
  • U heeft gedurende de looptijd van uw lening geen last van een stijgende rente.

 

De nadelen van persoonlijke lening

  • U kunt tussentijds geen geld meer opnemen.
  • Tussentijds boetevrij (extra) aflossen is niet altijd mogelijk.

 

Omdat DGA Den Haag volledig onafhankelijk werkt en niet gebonden is aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een objectief advies. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

 

Veel klanten in Den Haag, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Stompwijk, Zoetermeer, Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Pijnacker, Delft en Wateringen hebben  een  voordelige persoonlijke lening  via DGA Financieel Adviseurs afgesloten. Ook u zijn wij natuurlijk graag van dienst!

 

 

Actuele rente Persoonlijke Lening

Totale kredietbedrag Termijnbedrag per maand Variabele debetrente op jaarbasis Jaarlijks kosten-percentage Duur van de krediet-overeenkomst Totaal door u te betalen bedrag
€ 10.000 € 165 5,80% 5,80% 72 mnd € 11.865
€ 17.000 € 265 3,90% 3,90% 72 mnd € 19.094
€ 25.000 € 387 3,60% 3,60% 72 mnd € 27.834
€ 55.000 € 846 3,40% 3,40% 72 mnd € 60.878

Dit betreft een persoonlijke lening, niet zijnde een doorlopend krediet. Het termijnbedrag per maand bestaat uit rente en aflossing. Bij de berekening van het totaal door u te betalen bedrag zijn we er vanuit gegaan dat de duur van de kredietovereenkomst 72 maanden is, de hoogte van het termijnbedrag gelijk blijft, er gedurende de duur van de overeenkomst geen extra aflossingen plaatsvinden en dat alle termijnbedragen op tijd worden betaald. Voor de algemene voorwaarden, klik hier. Als uw aanvraag uiteindelijk leidt tot een offerte, dan ontvangt u de Europese Standaardinformatie inzake Consumentenkrediet (ESIC). Toetsing en registratie BKR. De rentepercentages in dit rekenvoorbeeld zijn de laagste rentes die wij kunnen aanbieden, de exacte rente die wij u kunnen aanbieden hangt af van uw persoonlijke situatie. Rentepercentages kunnen wijzigen. Voor de nieuwste percentages kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Aan dit rekenvoorbeeld en rentepercentages kunnen geen rechten worden ontleend.

DGA Financieel Adviseurs

Kranenburgweg 94    
2583 EN Den Haag

Telefoon: 070 - 355 66 48
E-mail: info@dga.nl

K.v.K. nummer: 27165775

DGA Financieel Adviseurs is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer: 12002612.

Onze openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur. 

Afspraken buiten kantooruren zijn uiteraard mogelijk.
 


Grotere kaart weergeven