Zoek
070 355 66 48
Particulier
  Zakelijk

Nu ook een voordelige Duitse hypotheek via DGA Financieel Adviseurs mogelijk: tot maar liefst 2% lagere rente!

Zoals u van DGA gewend bent, zijn wij steeds op zoek naar voordelige en interessante mogelijkheden voor onze klanten. Zo kunt u nu via DGA ook een voordelige Duitse hypotheek afsluiten.

 

Duitse hypotheek: veel lagere rente

De hypotheekrente is bij onze oosterburen tot maar liefst 2% lager dan in Nederland. Hierdoor zijn de totale kosten van een hypotheek fors lager en door een snelle aflossing kunt u eventuele problemen voorkomen en bent u sneller schuldenvrij.

 

Duitse degelijkheid

Een Duitse hypotheek is niet voor niets zo goedkoop. De Duitse aanbieders spelen op safe. Dat is één van de redenen dat ze een lagere rente kunnen bieden. Wie weinig risico neemt, kan immers een scherpere rente verschaffen. Dat betekent bijvoorbeeld dat er van u als hypotheeknemer verwacht wordt dat u een vast dienstverband hebt, terwijl de meeste Nederlandse aanbieders genoegen nemen met een werkgeversverklaring en een blik op de laatste paar salarisstroken.

 

Verplicht aflossen en duidelijke voorwaarden

Bij een Duitse hypotheek gelden ook andere  voorwaarden dan wij in Nederland kennen. Voor Duitsers is het de normaalste zaak om actief te sparen voor de aankoop van een woning. Dat moet ook wel, want in principe wordt  in Duitsland maximaal 70% van de waarde van de woning gefinancierd. Bovendien is aflossen verplicht. Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is bij een Duitse hypotheek niet mogelijk.

 

Meer weten?

Wilt u weten of een Duitse hypotheek ook voor u een voordelig alternatief zou kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. U kunt ons op werkdagen bereiken via telefoonnummer 070 – 355 66 48 of stuur ons een e-mail: info@dga.nl

 

Ook voor een voordelige Duitse hypotheek bent u dus bij DGA Financieel Adviseurs aan het juiste adres. Samen met u zoeken wij de hypotheek die het beste bij uw persoonlijke situatie past. Onze ervaren adviseurs zijn u graag van dienst!

 

Omdat DGA Den Haag volledig onafhankelijk werkt en dus niet gebonden is aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een objectief advies. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

 

U bent altijd van harte welkom op ons kantoor in Den Haag. Of heeft u liever dat één van onze adviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak met u!

 

Veel klanten in Den Haag, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Stompwijk, Zoetermeer, Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Pijnacker, Delft en Wateringen kunnen nu ook een voordelige Duitse hypotheek via DGA Financieel Adviseurs afsluiten. Ook u zijn wij natuurlijk graag van dienst!

 

Snel een goede en voordelige hypotheek op maat aanvragen

 

Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 
*Verplicht veld

Kosten Koper Deal

Bespaar ook veel geld met de Kosten Koper Deal van DGA*

Alle notaris- en taxatiekosten voor slechts: 

€ 1.495,-

 *vraag naar de voorwaarden